Přeskočit na hlavní obsah

Vybraný příspěvek

Vanefist neo recenze

Vanefist Neo - nutriční vlastnosti nového doplňku stravy Nadbytečné kilogramy… občas je trapné se k nim přiznat. Znáte mě dobře - pečuji o sebe, ale občas si dovolím malé šílenství. Ale, když jsem stoupla na váhu, myslela jsem si, že omdlím! Nečekala jsem až takovou změnu. Léto se blíží velkými kroky, co mohu udělat? Samotná dieta nestačí. Pomoc! Začala jsem si prohlížet novinky na trhu slim výrobků. Vanefist Neo − neznám, ale vyzkouším. Žije se jenom jednou, a prázdniny se blíží. VANEFIST NEO Letní sezóna znamená výprodeje, jak je známo děvčata, milujeme je a vždy se rády prohrabáváme v oblečení. Jak si mám koupit něco hezkého, když moje váha není připravená na příchod léta?! Hodně jsem se bála, že samotná dieta a cvičení je příliš málo, abych se vrátila do dobré kondice. Hodila by se nějaká podpora. Doplněk stravy? Velmi ráda pod podmínkou, že na bázi přírodních složek. Co to je Vanefist Neo? Slim výrobky jsou stále populární. Není divu, že se stále objevují nějaké

Perle Bleue - recenze nového krému proti vráskám


Jak už určitě víte, miluji testovat novinky! A tentokrát jsem se asi trefila do černého! Proč?
Totiž nová řada kosmetiky proti vráskám Perle Bleue má všechno, co může žena vyžadovat od krémů proti vráskám…

A může vyžadovat mnoho!

Fakta jsou taková – všechny chceme být věčně mladé. Mně se osobně po nocích zdá o všech druzích vrásek: mimických vráskách, kuřáckých vráskách (to jsou ty vrásky kolem úst), vráskách na čele, vráskách na krku, vráskách na dekoltu …  A vypadá to na to, že právě Perle Bleue je odpovědí na tyto problémy. Proč?

Perle Bleue - krém proti vráskám
Perle Bleue je první na trhu řada kosmetiky, která obsahuje tak unikátní spojení vzácných aktivních složek. Díky tomu může působit „na několika frontách“ – zlepšuje strukturu, tonus  a pevnost pokožky, proto může odstraňovat všechny známky stárnutí. Samozřejmě, přesný popis těchto složek najdete níže v recenzi :)
Celá kúra proti vráskám trvá cca 1 měsíc – samozřejmě v závislosti na druhu a hloubce vrásek. Ženy, které jsou mladé (25-30 let), a teprve začínají používat kosmetiku proti vráskám, získají efekt hladké pokožky mnohem rychleji než ženy ve zralejším věku.
Řada kosmetiky Perle Bleue se skládá ze 2 doplňujících se krémů: denního a nočního. Díky tomu může kosmetika doplňovat svoje působení a po celou dobu pracovat nad zlepšením stavu pokožky. Navíc, estetické lahvičky ve vintage stylu se krásně prezentují na moji poličce v koupelně :) Ale vás určitě zajímají podrobnosti.

Složení Perle Bleue – péče ve dvou podobách


Takže dostáváme 2 kosmetické výrobky proti vráskám s unikátním složením. Prozkoumejme to pozorněji!

1) Denní krém: Perle Bleue Visage Care Moisturise je určený ke každodenní péči o pleť. Spojuje v sobě působení až 4 kosmetických výrobků! Hydratuje a vyživuje pokožku, chrání pleť před látkami znečišťujícími ovzduší (jako ochranný štít), působí proti vráskám, a je ideálním podkladem pod makeup.

Složky Perle Bleue:








  • bambucké máslo, které je bohatým zdrojem vitamínu A a E (nazývaných „vitamíny mládí“),

    • olej z makadamových ořechů, který zastavuje proces stárnutí pokožky, protože neutralizuje působení volných radikálů,
    • olej z chia semínek, který je bohatým zdrojem mastných kyselin a antioxidantů, díky čemu zlepšuje pevnost a podporuje regeneraci dermisu,
    • komplex DermCom, čili výtažek z hlízy šafránu zlatého, který je odpovědný za stimulaci komunikace mezi buňkami pokožky a buňkami dermisu. Díky tomu zvyšuje produkci kolagenu a elastinu – faktorů nezbytných k zachování mladého vzhledu kůže,
    • trehalóza, čili organická sloučenina, která se nejčastěji vyskytuje v rostlinách. To jim pomáhá přetrvat těžké klimatické podmínky např. sucho, díky svým vlastnostem, které umožňují zachovat správnou vlhkost – pomáhá udržet správnou hydrataci pokožky.
    Sněžná řasa – vlastnosti


    Avšak nejdůležitější – a nejunikátnější – aktivní složkou krému je výtažek ze vzácné sněžné řasy. Zní to neobvykle (řasy si obvykle spojujeme spíše s mořem), ale má také neobvyklé účinky. Co to je?
    Takže sněžná řasa je zcela přírodní složka, která našla svoje použití v kosmetice poměrně nedávno. Je to aktivní látka obsažená v rostlinách se stejným názvem, která jim umožňuje růst v nepříznivých podmínkách, např. pod sněhem, při teplotách pod bodem mrazu. Díky tomu vykazuje regenerační vlastnosti a aktivuje gen mládí Klotho (objevený v roce 1997 týmem vědců z Japonska). Navíc, povzbuzuje enzym zodpovědný za posílení, výživu a vyhlazení kůže, a také změkčuje pokožku, zanechává hladkou pleť a bez vrásek.

    2) Noční krém: Perle Bleue Active Retention Age je samozřejmě určený pro používání před spánkem. jasná věc, je silnější, protože právě během spánku se naše buňky intenzivně regenerují. Najdeme v něm řadu aktivních složek s výživovým účinkem, působících hydratačně a především proti vráskám. Složení je podobné jako u denního krému, ale najdeme tam také:
    • přírodní kolagen, který má za úkol doplnit nedostatky kolagenu v kůži – je to právě ta složka, která je odpovědná za strukturu kůže – „vyplňuje“ ji zevnitř, díky čemu je pevná, hladká a pevná, a vrásky jsou méně viditelné,
    • trnovník akát, jehož bohatství minerálních prvků dovoluje zachovat správné fungování kůže,
    • jojobový olej, bohatý na fytosteroly a vitamíny A, E a F. Tato složka zrychluje regeneraci kůže a zmírňuje záněty.
    Tolik teorie, ale co s praxi? Jaké jsou moje pocity po 4týdenním používání omlazující kúry Perle Bleue?

    Perle Bleue – jak používat?



    Používání kúry proti vráskám Perle Bleue je velmi snadné a příjemné – v podstatě vám nezabere více než 7 minut denně. Prostě každodenně ráno a večer si důkladně umyjte obličej, krk a dekolt (nejlépe tak, jako Korejky – nejdříve olejíčkem, potom gelem, a následně otřete pokožku tonikem). Na čistou, osušenou pokožku nanášíme tenkou vrstvu krému a preparát jemně vklepejte bříšky prstů. Mimochodem, můžete u toho provést jemnou masáž, abyste rozproudili krevní oběh a připravili pokožku na přijetí aktivních složek.
    Krému můžete vklepat o trochu víc do nejkritičtějších míst – např. tam, kde máte hlubší vrásky nebo kůži vyžadující zpevnění. Nezapomeňte na okolí očí – je tam velmi jemná pokožka, která vyžaduje vaší pozornost! Pamatujte na to, že se říká, že v době plastických operací se věk ženy pozná po krku a dekoltu – takže vklepejte tento blahodárný krém také do těch oblastí, a nikdo nebude vědět, kolik je vám skutečně let ;)
    Denní krém je lehký a rychle se vstřebává, proto nanesení makeupu ihned po použití krému není žádným problémem. Noční krém má o něco bohatší formuli a tenký filtr se na obličeji udržuje trochu déle.

    Perle Bleue - hodnocení
    Ve svém životě jsem už testovala mnoho krémů proti vráskám, ale žádný z nich mě tak pozitivně nepřekvapil. Perle Bleue má velmi příjemnou a jemnou vůni. Navíc, nepodráždil moji alergickou pokožku – a to je pro mě důležité! Co se týká efektů vyhlazování vrásek, tak řeknu upřímně, že vidím dobré výsledky. Možná nejsou takové, jaké jsem čekala, moje mimické vrásky se úplně nevyhladily, ale i tak jsou ve velké míře mělčí, a to je už úspěch. :)
    Zatímco zlepšení vidím ve vzhledu svoji pokožky. Už není šedá a papírová, nabrala zdravou barvu, je zářivá a má jednotnou strukturu. Pleť je velmi měkká a hladká na dotek, skoro sametová, což se mi velmi líbí. Zjistila jsem také, že je pokožka napjatější, zejména v okolí očí a linie čelisti. Díky tomu se trochu zlepšil ovál moji tváře, a už nevypadám jako věčně unavená. Popravdě řečeno, v poslední době jsem dostala několik komplimentů ;)

    Cena Perle Bleue
    Má vůbec Perle Bleue nějaké mínusy? Podle mého názoru je to celkem vysoká cena. Ano, je to velmi inovativní kosmetika a na trhu nenajdeme krémy s podobným složením. No, jedině, že je přivezeme ze zahraničí, ale to už jsou velmi vysoké náklady. Samotný vzhled a obal svědčí také o tom, že je to luxusní kosmetika, nejvyšší kvality. Z druhé strany, pokud se akorát narazí na dobrou akci na internetu, tak vím, že krém lze získat za celkem slušné peníze. A pak si můžete užívat nejlepší kvalitu za dostupnou cenu.
    To, co se mi opravdu na tom krému líbí, je to, že je ho možno zároveň považovat za krém „na každý den“ (samozřejmě pokud na to máme fondy), jako i za jednorázovou kúru. V druhém případě máme „injekci“ velmi silných aktivních látek, která zlepší stav naší pokožky – trochu jako kosmetický zákrok, ale rozhodně zdravěji a levněji.

    Perle Bleue + kde koupit?
    A zde je malé překvapení. Obvykle, když jdu do drogérie, jsem naprosto ohromená výběrem – krém proti vráskám 20+, krém proti vráskám 30+, 40+, 50+, krém proti vráskám pod oči, krém proti vráskám kolem úst, krém s tím, krém s tamtím… Nejhorší je to, že místo zakoupení 1, ale dobrého krému, odcházím s celou taškou zbytečné kosmetiky (a vyprázdněným účtem).
    Perle Bleue jsem neměla tento problém – sada je dostupná pouze na oficiálních internetových stránkách výrobce (odkaz). V drogériích ho tedy nenajdete. A když jste si právě řekly: „aaa ještě poštovné!“, tak vás mohu uklidnit – je započítáno do ceny objednávky :) Perle Bleue můžete také vyhledat na Aukru, ale nevím, zda je to oficiální distribuce. Proto to nejlépe udělejte přes tyto stránky.


    Komentáře

    Populární příspěvky z tohoto blogu

    Vivese Senso Duo Oil – recenze olejíčku pro vypadající vlasy

    Jak jsem se už zmínila, na podzim a v zimě jsou naše vlasy hodně oslabené – lámavé a vysušené a začínají nadměrně vypadávat. Jak   tomu zabránit? Přede vším začnete je co nejdříve hydratovat a vyživovat, aby se mohly regenerovat a posílit. Já jsem po dobu 8 týdnů používala olejíček Vivese Senso Duo Oil   - nový přípravek na růst vlasů – a musím říct, že mě ten kosmetický výrobek velmi pozitivně zaskočil.

    Jak rychle posílit nehty?

    Zničené nehty jsou problémem řady žen, které chodí na různé kosmetické procedury, jako je manikúra nebo pedikúra . K jejich oslabování se přičiňují i jiné faktory, na které někdy nemáme vliv. Existují ale způsoby, jak je znovu posílit a pomoct jim se uzdravit. V tomto článku najdete několik tipů, jak rychle, účinně a bez námahy dopomoct jejich regeneraci.