Přeskočit na hlavní obsah

Vybraný příspěvek

Vanefist neo recenze

Vanefist Neo - nutriční vlastnosti nového doplňku stravy Nadbytečné kilogramy… občas je trapné se k nim přiznat. Znáte mě dobře - pečuji o sebe, ale občas si dovolím malé šílenství. Ale, když jsem stoupla na váhu, myslela jsem si, že omdlím! Nečekala jsem až takovou změnu. Léto se blíží velkými kroky, co mohu udělat? Samotná dieta nestačí. Pomoc! Začala jsem si prohlížet novinky na trhu slim výrobků. Vanefist Neo − neznám, ale vyzkouším. Žije se jenom jednou, a prázdniny se blíží. VANEFIST NEO Letní sezóna znamená výprodeje, jak je známo děvčata, milujeme je a vždy se rády prohrabáváme v oblečení. Jak si mám koupit něco hezkého, když moje váha není připravená na příchod léta?! Hodně jsem se bála, že samotná dieta a cvičení je příliš málo, abych se vrátila do dobré kondice. Hodila by se nějaká podpora. Doplněk stravy? Velmi ráda pod podmínkou, že na bázi přírodních složek. Co to je Vanefist Neo? Slim výrobky jsou stále populární. Není divu, že se stále objevují nějaké

Doplněk IntensHe – dárek pro přítele do posilovny!



Dlouho jsem tu nebyla, protože jsem měla v životě docela blázinec. Zlomená noha, rehabilitace, práce, neustálé nachlazení a snížená imunita. Promiňte, ale neměla jsem sílu ani čas sednout a psát něco hezkého ke čtení. Víte, že ráda testuji, a proto vám dnes představím recenzi produktu, který jsem koupila svému příteli k narozeninám. Můj kluk je nadšený fanouškem crossfitu a jako každý rok jsem mu měla koupit nové rukavičky, šortky nebo boty. No ale jak dlouho to tak chcete dělat? Uvědomila jsem si, že je spousta doplňků a prostředků, které si obvykle kupuje sám. Rozhodla jsem se, že se na to podívám a narazila jsem na doplněk IntensHe do posilovny od firmy Ultrarade. Jaké byly účinky? Přečtěte si mou recenzi!

IntensHe – jak jsem na to přišla?


Jak píše výrobce, preparát IntensHe na trénink umožňuje překonat největší překážku v posilovně. A to únavu. Můj přítel dodržuje přísnou a vyváženou stravu. Někdy se přihodí cheat meal, ale to je normální. Je potřeba trochu podvést metabolismus, aby se nezpomalil. Přesto se někdy vrátí domů a říká: Nech mě být, jsem úplně hotový! Bohužel stárneme a možnosti těla se mění. Je obtížné udržovat stejně dobrou formu bez doplňování stravy. Filip hodně pracuje a často po 10 hodinách práce hned běží do posilovny. Někdy není čas na regeneraci a bohužel to také ovlivňuje můj život. Posilovna je jeho vášeň a já mu ji nechci brát. Rozhodla jsem se, že s tím ale musím něco udělat. Četla jsem trochu o doplňcích a narazila na IntensHe značky Ultrarade. Je to nějaká novinka, protože jsem o této značce nikdy neslyšela, ale měla dobré recenze, takže jsem si řekla, že jí dám šanci. Udělala jsem na Filipovi test!

IntensHe – předtréninkové účinky
Pokusím se stručně shrnout účinky doplňku IntensHe. Jedná se o předtréninkovou recepturu, která zvyšuje možnosti a výkon těla během tréninku. Patří do skupiny tzv. tréninkových boosterů. Má formu kapslí a rychle najíždí. Filip tvrdí, že když si vezme IntensHe Ultrarade, má takovou sílu jako nikdy předtím. Možná má pravdu, protože naposledy po posilovně měl ještě sílu, aby se mnou chodil po obchodech, což dřív spíš nedělal. Já sama mám dojem, že není tak vyčerpaný a nedávno se zase vrátil k maratonům. Mám také dojem, že přibral na svalech, ale jemu je to vždycky málo a tvrdí, že to není konec! Navíc měl Filip problémy s únavovými bolestmi a vždycky jsem mu je pomáhala masírovat. Pomáhalo to, ale ne tak rychle jako IntensHe. Nevím, jestli je to zázrak, ale od té doby, co používá tento doplněk, únavové bolesti téměř zmizely.

Užívání IntensHe Ultrarade

IntensHe je prostředek ve formě kapslí, takže máte jistotu, že se nic nerozsype. Jednou Filip rozsypal nějaký suplement a bylo těžké to vyčistit. A tak užívá dvě kapsle denně před snídaní a obědem. Myslím, že tato forma je dobře vstřebatelná, protože účinky lze vidět pouhým okem. Přestože pravidelně chodím plavat a posilovna je mi docela cizí, šla jsem se podívat, jestli Filip skutečně tak hází činkami po dárku, který jsem mu dala. Ukázalo se, že polovina holek v posilovně na něj zírá jako na obrázek. Přiznám se, že jsem trochu žárlila, ale už jsem si s tím poradila :p IntensHe mu také pomohl soustředit se více na trénink, takže myslím, že si mohu být jistá, že nevěnuje pozornost těmto fitness holkám. Ačkoli se vrací z tělocvičny později, je to jen proto, že je nyní schopen trénovat déle a intenzivněji. Teď je schopen bez problémů splnit celý tréninkový plán.
IntensHe – Složení
Víte, že když testuji produkty, dělám to od A do Z. Žádný podvod se přede mnou neukryje. I když nejsem odbornice na složení doplňků, dovolím si rozebrat složení IntensHe. Neskrývám, že tady hrál roli i Filip, takže prosím oceňte také jeho příspěvek pro blog Začínáme!

  • L-tyrosin – je aminokyselina, kterou si normálně vyrábíme sami. V normálním životním režimu to tělu stačí. Pokud někdo trénuje a tělesná námaha je intenzivní, pak potřebuje více této látky. Jak pomáhá L-tyrosin? Udržuje optimální koncentraci neurotransmiterů. Zní to tajemně. Hned to vysvětlím. Čím více neurotransmiterů, tím rychlejší jsou procesy v těle. Včetně výživových. L-tyrosin eliminuje pocit únavy. Zajímavostí je, že také pomáhá obézním lidem a návštěvníkům solárií rychleji regenerovat kožní buňky po vystavení záření. Tato látka částečně omezuje apetit a posiluje motivaci k tréninku.
  • AAKG (arginin alfa ketoglutarát) – je směs soli kyseliny glutarové a argininu. V takovém duetu je ještě silnější než samotný arginin. Už jen proto, že jeho doplnění umožňuje převádět uhlohydráty na ještě vyšší dávku energie. Totéž platí pro jiné složky těla, jako jsou tuky, bílkoviny atd. Kromě těchto vlastností je AAKG zodpovědná za rozšiřování krevních žil a cév a tzv. svalovou pumpu. Jednoduše řečeno, širším kanálem proteče víc vody. Přes širší žíly a cévy krev proudí rychleji a ve větším množství. Díky tomu je v ní více kyslíku a výsledkem je, že svaly jsou vyživenější a připravené na delší a intenzivnější trénink. AAKG zvyšuje produkci růstového hormonu, díky čemuž svalová hmota roste bez dalšího tuku.
  • Kreatin malát – je látka, kterou svaly snadno absorbují a dobře se rozpouští v těle. Pokud ho berete společně s dobrou stravou a máte správně nastavený trénink, výrazně urychlíte dosažení vašich cílů. Pamatujte si, že je lepší dát si menší cíle a být příjemně překvapeni, než si dát příliš velké a cvičení si znechutit. Doplnění této látky způsobí vyšší produkci energie ve svalových buňkách a stimuluje a zvyšuje motivaci ke cvičení. Rychle přináší účinky, tzn. zvýšení svalové hmoty bez tuku. Umožňuje větší výdrž během cvičení.
  • L-taurin – zvyšuje objem buněk, takže stojí za to ho brát před tréninkem. Díky němu zvýšíte hydrataci organizmu a zásobení živinami. Transportuje elektrolyty a živiny, tj. hořčík, selen, vápník, sodík a draslík. Díky tomu mizí bolístka většiny cvičících, což jsou křeče během a po tréninku. L-taurin je látka, která dále zlepšuje fungování mozku, nervového systému a snižuje hladinu cholesterolu. Je to součást energetických nápojů, které poskytují energii, motivaci a dobrou náladu.
  • L-Citrulin – účinně zvyšuje pH faktor. To díky němu přichází redukce kyseliny mléčné. Sbohem bolesti svalů! Díky L-citrulinu se cvičení zdá jednodušší a přináší větší uspokojení.
  • Betain – není to nic víc než extrakt z červené řepy. Sto procent přírody. A to se cení! Někteří se této přísadě smějí (zejména sportovci). Není se co smát, protože vědecký výzkum potvrzuje, že betain hraje velmi důležitou roli při tvarování postavy. Betain je zodpovědný za stimulaci mnoha procesů v těle. Přispívá také k procesu tvorby nových svalových buněk.
IntensHe Kde koupit?
Kde koupit IntensHe Ultrarade? Pouze na internetu na oficiálních stránkách značky. Produkt není dostupný v běžném prodeji. Novinky to mají na trhu vždycky těžké. Internet je levnější, protože si nemusíte pronajímat místo k prodeji. Prozatím neslibují, že by otevřeli svůj kamenný obchod, ale vyplatí se sledovat jejich webové stránky, protože už tam něco je o jejich druhém produktu. Můj Filip netrpělivě čeká. Byla jsem příjemně překvapená, protože jak jsem objednala, krátce poté mi volali s potvrzením, jestli jsem objednala ten správný produkt. Specialistka z jejich Zákaznického servisu se mě zeptala na několik otázek, na jejichž základě se potvrdilo, že můj přítel bude spokojen. Produkt jsem dostala do tří dnů, krásně zabalený.

IntensHe – názor na doplněk
Když to shrnu v několika bodech na stupnici 1-5:
§  Účinky: 5
§  Složení: 5
§  Nákupní proces: 5
§  Balení: 5
§  Cena: 4,5. Mohlo by to být trochu levnější.

Netrpělivě čekám, až Ultrarade udělá něco pro ženy. Doufám, že si přečtou tento článek a uvidí, že bych ráda nové produkty. Ráda je otestuji!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vivese Senso Duo Oil – recenze olejíčku pro vypadající vlasy

Jak jsem se už zmínila, na podzim a v zimě jsou naše vlasy hodně oslabené – lámavé a vysušené a začínají nadměrně vypadávat. Jak   tomu zabránit? Přede vším začnete je co nejdříve hydratovat a vyživovat, aby se mohly regenerovat a posílit. Já jsem po dobu 8 týdnů používala olejíček Vivese Senso Duo Oil   - nový přípravek na růst vlasů – a musím říct, že mě ten kosmetický výrobek velmi pozitivně zaskočil.

Perle Bleue - recenze nového krému proti vráskám

Jak už určitě víte, miluji testovat novinky! A tentokrát jsem se asi trefila do černého! Proč? Totiž nová řada kosmetiky proti vráskám Perle Bleue má všechno, co může žena vyžadovat od krémů proti vráskám…

Jak rychle posílit nehty?

Zničené nehty jsou problémem řady žen, které chodí na různé kosmetické procedury, jako je manikúra nebo pedikúra . K jejich oslabování se přičiňují i jiné faktory, na které někdy nemáme vliv. Existují ale způsoby, jak je znovu posílit a pomoct jim se uzdravit. V tomto článku najdete několik tipů, jak rychle, účinně a bez námahy dopomoct jejich regeneraci.