Vanefist Neo - nutriční vlastnosti nového doplňku stravy Nadbytečné kilogramy… občas je trapné se k nim přiznat. Znáte mě dobře - pečuji o sebe, ale občas si dovolím malé šílenství. Ale, když jsem stoupla na váhu, myslela jsem si, že omdlím! Nečekala jsem až takovou změnu. Léto se blíží velkými kroky, co mohu udělat? Samotná dieta nestačí. Pomoc! Začala jsem si prohlížet novinky na trhu slim výrobků. Vanefist Neo − neznám, ale vyzkouším. Žije se jenom jednou, a prázdniny se blíží. VANEFIST NEO Letní sezóna znamená výprodeje, jak je známo děvčata, milujeme je a vždy se rády prohrabáváme v oblečení. Jak si mám koupit něco hezkého, když moje váha není připravená na příchod léta?! Hodně jsem se bála, že samotná dieta a cvičení je příliš málo, abych se vrátila do dobré kondice. Hodila by se nějaká podpora. Doplněk stravy? Velmi ráda pod podmínkou, že na bázi přírodních složek. Co to je Vanefist Neo? Slim výrobky jsou stále populární. Není divu, že se stále objevují nějaké
Během horkých dnů často
nepociťujete hlad. Z jedné strany Vás těší fakt, protože si
myslíte, že budete jíst méně a trochu zhubnete. Není větší
omyl. Organismus, do kterého není strava dodávaná pravidelně
začíná skladovat zásoby ve formě tuku. Proto je lepší sníst
něco lehce stravitelného, ale pravidelně!
Dokonce, pokud jste milovnicí masa,
tak byste měla vyzkoušet tento recept. Je rychlý a snadný pro
přípravu, a k tomu velmi zdravý. Nemusím asi poznamenávat, že
chutná výtečně. Vyzkoušejte sama, jak připravit veganské řízky
z mrkve!
Ingredience (cca 10 řízků):
- 2 sklenice nastrouhané mrkve
- 1,5 sklenice uvařených bílých fazolí (nebo 1 konzerva)
- ½ uvařené sypké jáhlové kaše
- 1 lžíce sójové omáčky
- ¼ sklenice oleje
- ½ sklenice umletých ovesných vloček
- 1 lžíce slunečnicových semen
- 1 malá cibule
- 1 stroužek česneku
- 1 lžička mleté ostré papriky
- ½ lžičky mletého koriandru
- sůl, pepř, zázvor
Příprava: Rozmixujte
bílé fazole s olejem, nasekanou cibulí, česnekem a troškou
zázvoru. Následně spojte fazolovou „pastu“ s nastrouhanou
mrkví a přidejte koření. Přidejte uvařenou kaši, ovesné
vločky a slunečnici a důkladně promíchejte ingredience až
vznikne jednotná hmota.
Troubu zahřejte na 220 stupňů.
Udělejte kulaté řízky a naskládejte je na plech vyložený
pečícím papírem. Pečte cca 30-40 minut, v polovině pečení
otočte jemně řízky na druhou stranu, aby byly rovnoměrně
propečené. Dávejte však pozor, aby se příliš nevysušily!
Komentáře
Okomentovat